Nba

76ers comeback for å knytte serien

Hvilken Film Å Se?

Philadelphia 76ers og Atlanta Hawks møtte hverandre tirsdag kveld for kamp 2 i Eastern Conference Semifinals.

Med seier i kamp 1 så Hawks etter en ny seier, og fortsatte fremdriften fra spill 1.

På den annen side kom 76ers med et oppdrag å knytte serien.

Og de lyktes med å knytte serien til å beseire Atlanta Hawks.

76ers slo Hawks 118-102 bak varm skyting fra Joel Embiid.

Foruten Embiid bidro Seth Curry og Tobias Harris med 20 plusspoeng mens Shake Milton hjalp til med å endre spillet med sin strålende skyting i andre omgang.

På den annen side ledet Trae Young og Danilo Gallinari Hawks i den offensive enden og ga hard tid til 76ers til tross for tapet.

76ers startet sterkt, tok ledelse i første omgang og dominerte Hawks det meste av kvartalet.

Sterk offensiv fra begge lag i første omgang.

76ers tok en åtte-poengs ledelse tidlig i første kvartal da Tobias Harris utvidet ledelsen til 12 poeng med en layup og en vendegenser rett tilbake i neste besittelse.

Seth Currys bakgate til Ben Simmons for dunk ga 76ers 18 poeng ledelse med 3:39 igjen å spille i første kvartal.

76ers fortsatte å dominere Hawks gjennom hele kvartalet.

De var 31-20 da Onyeka Okongwu blokkerte George Hill ved kanten.

Men Tobias Harris kom med en flyter på oppfølgingen som førte til 13 poeng 76ers ledelse med 2,6 sekunder igjen.

Første kvartal endte 33-20 med 76ers som tok ledelsen.

Hawks kommer tilbake i andre kvartal.

Ned 13 poeng gikk Hawks inn i andre kvartal og kuttet raskt ledelsen til 11 poeng.

Og igjen inn i 8 poeng etter at Danilo Gallinari slapp en bøtte bak trepunktslinjen.

Hawks kuttet ledelsen til to poeng da Clint Capela droppet en dunk på Trae Youngs alley-oop.

Mens Joel Embiid svarte rett tilbake med en dunk i den andre enden.

76ers utvidet igjen ledelsen 44-35 med under fem minutter igjen å spille i andre kvartal.

Embiid droppet en fargespringer og utvidet ledelsen til 11 poeng.

Men Hawks gjorde igjen et comeback.

Å redusere ledelsen til åtte poeng med over tre minutter igjen før Seth Curry slapp en trepeker.

Og 76ers dominerte igjen Hawks.

Kevin Huerter droppet en trepeker med 34 sekunder igjen.

Og Danilo Gallinari kom opp med en ny trepeker med bare to sekunder igjen.

Som at Hawks gjorde et comeback, da de gikk ned fra 13 poeng tidlig i kvartalet til bare fire poeng bak rett før andre omgang.

76ers dominerer igjen Hawks i tredje kvartal.

Hawks falt igjen etter 76ers tidlig i tredje kvartal.

Da 76ers tok 7 poeng ledelse med 7:15 igjen i tredje kvartal.

Da Embiid slo ned en trepeker på pasningen til Tobias Harris.

Clint Capela kom opp med en dunk på Trae young's alley-oop.

Bogdan Bogadanovic slo ned en trepeker og kuttet ledelsen til et poeng med under fire minutter igjen å spille i tredje kvartal.

Hawks tok da et poeng med 2:22 igjen til å spille i tredje kvartal.

Da Shake Milton slo ned en trepeker som tok ledelsen rett bak.

Milton slo ned en trepeker på summeren, og endte kvartalet 84-91 til fordel for 76ers.

76ers tok raskt 11 poeng ledelse tidlig i fjerde kvartal.

Da Dwight Howard kom opp med en bøtte etter å ha fått den offensive returen.

Shake Milton fortsatte sin varme scoring og droppet en trepeker.

Det ga 76ers 19 poengs ledelse, og gikk 107-88 med omtrent åtte minutter igjen av kampen.

Joel Embiid slo ned en genser som forseglet spillet for 76ers.

76ers vant, beseiret Hawks 118-102 og bundet serien 1-1.

Joel Embiid het scoring førte 76ers.

76ers dominerte Hawks bak varm skyting fra Joel Embiid.

Han ledet målscorerne, og droppet en playoff-high i karrieren med 40 poeng.

Sammen med 13 returer og to assist, går 13 av 25 fra feltet og 12 av 16 fra frikastlinjen.

Han blir nå den første Sixers-spilleren som slipper 40 poeng pluss på sluttspill siden Allen Iverson.

Og med 10 pluss-returer i spillet blir han den første spilleren som har 40 poeng og 10 returer siden Billy Cunningham i 1970.

Foruten Embiid droppet 76ers-startende Tobias Harris og Seth Curry en fantastisk forestilling for seieren.

Tobias Harris droppet 22 poeng, 6 returer og 4 assists mens Seth Curry bidro bak buen.

Han slapp fem av sine seks forsøk bak buen og avsluttet kampen med 21 poeng og 2 assist.

I mellomtiden tok Shake Miton fyr av benken og droppet 14 poeng i andre omgang.

Han gjorde også 3 returer og en assist og var fem av åtte fra feltet og fire av fem fra trepunktslinjen.

I tillegg var han +15 på 14 minutter, den nest høyeste +/- under 15 minutter av en Sixer i et sluttspill siden 1997.

Trae Young og Danilo Gallinari ledet haukene.

På den annen side ledet Hawks Trae Young og Danilo Gallinari anklagen i den offensive enden.

Hver avsluttet kampen med et laghøye 21 poeng.

Trae Young ledet Hawks 'startende, og scoret 21 poeng og 11 assists double-double, sammen med 3 assists.

Etterfulgt av Bogdan Bogdanovic som falt 14 poeng sammen med 7 returer og 2 assist.

Mens Clint Capela bidro med 10 poeng og returer for startende.

Og John Collins gjorde 10 returer og falt 8 poeng.

I mellomtiden ledet Danilo Gallinari Hawks-benken og scoret 21 poeng, 9 returer og 2 assist.

Etterfulgt av Kevin Huerter, som falt 20 poeng, 2 returer og 2 assist.

Nå går spillet tilbake til State Farm Arena for Game 3 fredag ​​kveld.