Nba

Andrew utkonkurrerer Stephen når GSW bedøver Suns

Hvilken Film Å Se?

Natter etter å ha beseiret Utah Jazz nr. 1, Golden State Warriors bedøvet NBA igjen og beseiret nr. 2-seedet Phoenix Suns 122-116 på Chase Center i dag.

Stephen Curry Den sene trepekeren mot Utah Jazz ga Warriors 119-116 seier.

Med seieren over Utah vant Warriors en plass i NBAs play-in-turnering.

Nå med seieren over Suns holdt Warriors et halvt spill foran Memphis Grizzlies, som sto på 8. plass i Western Conference.

Sammen med GSWs beste spiller, Stephen Curry andre spillere strålte også med sine fantastiske spill.

GSWs skytevakt Andrew Wiggins scoret GSWs beste spiller og stjerne Stephen Curry og ledet resultattavlen.

På samme måte droppet Draymond Green triple-double og Jordan Poole droppet utrolige spill og andre spillere gikk også opp.

I kveld viste Warriors også laginnsatsen i kveld for å beseire Suns.

Dette er den tredje de møtte denne sesongen med Suns som beseiret Warriors begge gangene før.

Men for tredje gang hjelper en bedre laginnsats fra Warriors med å beseire Suns.

Phoenix Suns tok ledelsen i første kvartal.

GSWs Kent Bazemore åpnet kvartalet og scoret en trepeker fra hjørnet, og ga Warriors nattens første ledelse.

Begge lagene utlignet 5-5 etter å ha spilt et og et halvt minutt i første kvartal.

Curry droppet en layup og ga Warriors ledelsen. The Suns fulgte Warriors så mye som fire poeng.

Men snart tok Phoenix et poengs ledelse med 6:57 igjen i kvartalet på 15-14.

Draymond Green droppet en trepeker som ga Warriors ledelsen igjen.

Kent Bazemore droppet deretter et oppsett rett etter at det utvidet Warriors 'ledelse tilbake til fire poeng.

Chris Paul og Devin Booker back to back -bøtter til Suns tok ledelsen fra Warriors halvveis i kampen.

Green's lob til Andrew Wiggins og Wiggins dunking ga ledelsen tilbake til Warriors.

Solen brøt imidlertid gjennom Warriors-forsvaret og tok en ledende ledelse med 2:45 igjen i kvarteret 27-23.

Chris Paul-hopperen fra innsiden av buen ga Suns 6-poengs ledelse. Jae Crowder lagde en tre-peker i neste besittelse og tvang Warriors til å ta timeout.

The Suns tok elleve poengs ledelse med et minutt igjen å spille i kampen.

Warriors var nede i 13 poeng 36-23 da klokka viste 58,6 sekunder.

Så endelig scoret Wiggins en kurv for Warriors. Men Devin Booker svarte høyreback.

Og Steph scoret rett etter å ha kuttet ledelsen til 11 poeng og Wiggins skjøt bak buen for å kutte ledelsen til 8 poeng, alt i de siste sekundene som var igjen for å fullføre kvarteret.

De kom inn i andre kvartal 29-38 med Suns i tet.

The Suns beholdt ledelsen i den andre.

Warriors trakk Suns med 13 poeng 45-32, omtrent tre minutter ut i andre kvartal.

Deretter gjorde Jordan Poole et frispark og scoret kurven, men Suns svarte på høyreback og beholdt ledelsen.

Jordan scoret en annen kurv og kuttet ledelsen til ti poeng. Og Jevon Carter svarte tilbake med en tre-peker.

Stephen treffer en trepeker i den andre enden for Warriors. Crowder svarer tilbake med en egen trepeker.

De gikk frem og tilbake og scoret da Suns fortsatt var i ledelsen på 57-44 med 4:31 sekunder igjen av kvartalet.

Ned 16 poeng, Baze mer gjorde en foul da han kjørte til kurven etter å ha stjålet for Booker.

Warriors løp 6-2 for å bringe kampen innen 10 poeng da Juan Toscano-Anderson forsvarte Devin Booker fra å score for Suns.

Og sterke offensive spill fra Warriors.

hvem er michael oher gift med

Warriors var fortsatt 10 poeng bak på slutten av kvartalet, men Wiggins layup rett ved summeren kuttet ledelsen til 8 poeng, og avsluttet kvartalet.

Kvartalet endte 66-58, Suns i tet.

The Suns fortsetter å dominere Warriors.

Til tross for flotte spill fra Warriors-siden, var de fortsatt bak Suns halvveis i spillet.

Dette fortsatte i tredje kvartal da Chris Paul åpnet den tredje med en mellomstor hopper.

Steph traff en trepeker rett etter Pauls hopper over ham.

De gikk frem og tilbake og scoret skuffene og opprettholdt gapet mellom hverandre.

Warriors viste et flott lagarbeid for å forkorte gapet og kom ned 10 poeng til 82-78 med omtrent fire minutter igjen å spille.

Men Booker tok enhver sjanse som ble gitt for å holde Suns i ledelsen.

På samme måte tok Steph også enhver sjanse og tegnet foul sammen med bøttene for å holde Warriors i spillet.

Poole og Booker viste en trepoengs duell i siste øyeblikk av kvartalet.

Og kvarteret endte 98-92 med Suns i ledelsen igjen.

Warriors kom tilbake for å beseire Suns.

Helt fra starten av den fjerde ble Warriors alle fyrt opp.

Da de startet kvarteret med 6-2 løp, bringer du kampen innen to poeng.

Imidlertid fulgte de fremdeles med Suns da Craig traff en trepeker og utvidet ledelsen til fem poeng senere.

Wiggins som viste flotte spill før, fortsatte det samme i fjerde da han trakk et frispark og droppet en kurv for å svare på Suns med en gang.

De var alle bundet 103-103 med 7:06 igjen i kvarteret.

Paul traff deretter en mid-range genser som tok ledelsen for Suns. Steph svarte også rett tilbake med en genser for å knytte kampen igjen.

Booker traff en trepeker i Solens neste besittelse, og Wiggins dunket på Green -pasningen for å svare tilbake.

På denne måten dro de frem og tilbake og droppet bøtter og forsvarte med de tre siste minuttene igjen på klokken.

Andrew Wiggins 'trepeker bundet kampen. Og Paul trepeker høyre back satte Suns tilbake i ledelsen.

Juan traff en trepeker for å svare tilbake Paul knytt sammen spillet og Poole traff en annen trepeker for at Warriors skulle ta ledelsen.

Wiggins traff deretter en hopper for å utvide ledelsen til fem poeng for Warriors.

Men Suns svarte med en gang da Crawford traff en trepeker.

Steph skjøt en venstrehendt oppstilling for å slå skuddklokken og utvidet ledelsen igjen.

Nede med 16 poeng på ett tidspunkt, gjorde Warriors et comeback som førte 116-120 med 42,7 sekunder igjen av kampen.

Og til slutt avsluttet kampen 122-116 med 6 poeng ledelse.

Warriors teamarbeid for seier

Warriors de siste månedene viser skuespillene som ikke forventes av dem i starten av sesongen.

Dubs vinner over No.1 Jazz (kilde: twitter )

Dette er definitivt en karakterseier, sa Warriors-spissen Draymond Green. Det sier mye om veksten til dette laget. For et par måneder siden ville vi sannsynligvis ha tapt dette spillet med 40. Det er mye vekst.

Men forrige kamp og i kveld er overraskelse for alle enda mer når de beseirer nummer 1-seedet Utah Jazz og nr. 2 Phoenix Suns.

De gjorde det rygg mot rygg.

Alt dette skjedde da alle i Warriors -troppen jevnet opp spillet sitt.

Og troppen gikk opp da Curry ble forsvart godt av andre lag.

Vi hang akkurat der, sa Warriors-trener Steve Kerr. De var oppe 16 i første omgang, og de gjorde åpenbart en god jobb på Steph ( Stephen Curry ) og vi hang der inne og fortsatte å bevege ballen og stole på hverandre og gutta trappet opp og gjorde store skudd og store spill nedover strekningen.

I kveld strålte alle med sine skuespill for å gi dem sin fjerde strake seier.

Warriors-seieren da Andrew Wiggins ledet resultattavlen som overgikk Steph.

Andrew Wiggins overgikk Stephen Curry leder resultattavlen og slipper 38 poeng, 7 returer og 3 assist.

hva skjedde med kristtorn sonders ansikt

Han skjøt 10-av-13 fra gulvet i første omgang, mens resten av laget var 15-mot-37.

Jeg kom ut og prøvde å være aggressiv, sa Wiggins. Jeg føler at det er det alle vil at jeg skal gjøre, og det er det jeg prøver å gjøre på begge sider av gulvet.

Han svarer på klokken, defensivt, offensivt, sa Draymond Green. [Tirsdag] han var utrolig. Du kan se det fra begynnelsen.

Han angrep, han fikk offensive returer, slo hoppskudd og kom inn i stolpen.

Green la til, Han scoret på alle mulige måter. Han fortsatte å vokse. Det har vært flott å se veksten hans.

En fyr som mange hadde avskrevet i karrieren og bare sa: 'Å, han får 20 poeng, og det er det.' Han har virkelig gått opp til utfordringen.

Warriors tropptavle.

Stephen Curry gjort 21 poeng, 3 returer og 6 assists.

På samme måte droppet Kent Bazemore 17 poeng sammen med 3 returer og 2 assist.

Og Draymond Green gjorde en trippel-dobbel med 11 poeng, 10 returer og 11 assist.

Jordan Poole ledet Warriors benk med 20 poeng og 4 returer i 20 minutter.

Warriors gjorde et comeback for å vinne til tross for Suns sterke start.

Vi må navigere og være komfortable i disse miljøene, og vi har ikke gjort det konsekvent, sa Suns-trener Monty Williams.

Spillet gikk vår vei, vi plukket dem fra hverandre i første omgang, og så var det litt kvitring og noe tullete på gang, og det så ut til å endre seg, og vi må være i stand til å være stødige.

Phoenix Suns resultattavle.

Til tross for tapet satte Suns god score på tavlen.

Devin Booker ledet resultattavlen for Suns, og droppet 34 poeng, 7 returer og 4 assists.

Chris Paul droppet en dobbel-dobbel, scoret 24 poeng og 10 assists sammen med tre returer.

Vi hadde en veldig god ordinær sesong så langt, men intensiteten til disse spillene tror jeg er bra for oss. Sa Paul.

Vi kommer til å fortsette å lære av dem. På slutten av dagen har vi et ungt lag, og alle disse situasjonene vi er i er nye for oss. Vi kommer til å fortsette.

Tilsvarende gjorde Jae Crowder 20 poeng, 2 assist og 4 returer.

Mens Torrey Craig ledet benken, scoret 8 poeng, 4 returer og 2 assists.

Suns er vert for Portland Trail Blazers i sin siste hjemmekamp torsdag, mens Warriors er vert for New Orleans Pelicans fredag ​​kveld.