Fotball

Copa America 2021: Brasil slår Peru

Hvilken Film Å Se?

Brasil snudde halvparten av sin første kamp mot Peru torsdag i sin andre Copa America-kamp og vinner fortsatt 4-0.

god morgen fotball kay adams wiki

Det var Selecaos niende seier på rad. Og et annet høydepunkt som antyder at turneringsmyndighetene er favoritter til å forsvare sin søramerikanske tittel.

Forsvare Alex Sandro , Neymar, midtstopper Everton Ribeiro , og spissen Richarlison hadde scoret på Nilton Santos Stadium i Rio de Janeiro.

Resultatet setter Brasil på toppen av gruppen med seks poeng. Colombia ble etterfulgt av to poeng etter en 0-0 uavgjort med Venezuela.

Som trener Tite har lovet, bruker Brasil Copa America til å forberede seg til neste års verdensmesterskap i Qatar.

Seks spillere som gikk glipp av 3-0-seier over Venezuela, var i troppen for å møte Peru.

Keeperne Alisson, forsvarerne Marquinhos og Renan Lodi, midtstopperne Casemiro og Lucas Paquetá, og spissen Richarlison var fraværende fra første laget.

I deres sted startet det med Ederson, Thiago Silva, Alex Sandro, Fabinho, Everton og Gabriel Barbosa.

Brasil åpnet scoringen i det 12. minutt.

Brasil åpnet scoringen i det 12. minutt etter Gabriel Jesus fall, og Sandro slo hjem og kom nær. Men de nye spillerne passet ikke så godt inn som treneren forventet.

Imidlertid var vår første omgang ikke akkurat som vi hadde forventet, sa Tite. Everton Ribeiro og Richarlison grep inn, mens Brasil så trygg ut i andre omgang.

På det 68. fant Neymar ballen på kanten av den peruanske boksen og traff keeper Pedro Gallese med en lav ball som falt i bakken.

Brasil åpnet scoringen i det 12. minutt da Alex Sandro scoret (Kilde: Prime Time Zone)

Peru økte presset, men Brasil kom videre med 89. plass da Ribeiro scoret fra kloss hold for første gang på landslaget.

Richarlison, som fortsatte ved pause, scoret kampens endelige mål i ekstraomgang etter å ha blitt reddet to ganger av Gallese.

Tite sa at oppstillingen hans hadde tatt tid å gjøre den slags forandring som til slutt vil dukke opp naturlig.

I tillegg tar det alltid litt tid. I andre omgang hadde vi brukt mange spisser. Men det var fordi vi trodde det var det spillet trengte, sa han.

Spurt om de søramerikanske lagene gir Brasil en tøff nok utfordring. Tite sa at den kontinentale turneringen var god, men han vil også spille for europeiske lag.

Vi vil ha Spania, Portugal, og definitivt, vi vil være der med all den erfaringen, sa han. Men kalenderen hjelper ikke.

Brasil har vunnet 42, uavgjort ti og tapt bare fire kamper under Tite.

Dessuten vil Brasils neste kamp i Copa America-turneringen være på onsdag mot Colombia.

De fire beste lagene i hver av gruppene har gått videre til utslagsfasen.