Euro Cup

England 4-0 Ukraina: England satte opp semifinale med Danmark

Hvilken Film Å Se?

England produserte en god prestasjon da de beseiret Ukraina i Roma for å sette opp en Euro 2020 semifinale mot Danmark på Wembley.

Manager Gareth Southgate sporet Tysklands historiske seier i 16-delsfinalen ved å produsere ro og høyeste kvalitet for å fortsette sin imponerende fremgang i turneringen.

Harry Kane er tilbake i sin beste form etter å ha slitt i gruppespillet. Etter målet hans mot Tyskland ved å treffe en fin ball fra Raheem Sterling bare fire minutter senere.

Ukraina har truet trangt, og England, etter å ha nådd de fire siste i verdensmesterskapet i 2018. De var på vei til andre semifinale på rad når Harry Maguire ledet inn Luke Shaw Sekunder etter pause.

Og den enestående Shaw var skaperen igjen og fire minutter senere med et vakkert kryss regissert seks meter av Kane.

England var begeistret for å slå Ukraina av innbytter Jordan Henderson for det fjerde målet. Og hans første internasjonale mål i hans 62. utseende da han ankom akkurat i tide til å lede Mason Mount's hjørne.

I tillegg til tilfredsheten til England og Southgate, har de holdt sitt femte rene mål på rad for å holde målscoringsrekorden i Euro 2020.

De møter nå Danmark i de fire siste kampene på Wembley på onsdag (20:00 BST-avspark).

hvor gikk alex rodriguez på college

The Lift-off for Harry Kane.

England-manager Southgate har aldri nølt et øyeblikk i sin tro på at kaptein Kane ville ha stor innvirkning på Euro 2020. Og selv om han ser ut til å slippe tempoet og komme seg ut hvis han ikke klarer å score i gruppespill mot Kroatia, Skottland og Tsjekkia.

Southgates tro ble belønnet da Kane kom fra benken i Englands avgjørende seier i 2. minutt over Tyskland 2-0. Det var bare naturlig for den virkelige Kane å overleve i turneringen, og han straffet Ukraina med en varemerkestil.

Kane traff sitt første mål og reiste seg sterk for andre gang med sitt 47. mål for England. Og fullførte nesten et hat-trick på en spektakulær måte med en volley med venstrebenet åpnet av ukrainsk keeper Georgi Bushchan .

Han har alltid vært en trussel. Hans kontakt med Sterling er imponerende, og han har tidsbestemt full retur da England nå bare har 90 minutter igjen av sin første store finale siden de vant verdensmesterskapet i 1966.

Kane er en mann som forsvarer frykt, og dansker i form vil se showet som skremmende.

Shaw-tingen i England.

Manchester Uniteds Shaw måtte kjempe for å gjenvinne England-karrieren da han sto bak Chelseas Ben Chilwell, som gikk glipp av en start mot Kroatia i Euro 2020-åpningen. Samtidig brukte Southgate Kieran Trippier i venstreback-posisjon.

Alt har endret seg siden han ble hentet på scoringssiden med Skottland. Imidlertid har Shaw gitt et betydelig bidrag til Englands løp i semifinalen. Og blir et av de første navnene i troppen til kampen mot Danmark.

Shaw har alltid vært sterk i forsvaret mens han viste seg å være en kraftig målgivende skaper. Sette et avgjørende mål for å åpne Sterling mot Tyskland og sette opp to til her. Først med et komplett frispark og deretter et anstendig innlegg.

Det var ikke et smidig grep for Shaw, som dukket opp som tenåring i Southampton. Før han tjente sitt store penger flyttet til Manchester United i juni 2014.

Han ble hardt skadet i United og ble ikke stolt av Jose Mourinho da han var manager for dem. Nå tar han fremdeles England til en stor turnering. Et vitnesbyrd om hans personlighet og suksessen som gjør den lange veien så viktig.

England viser styrken til karakteren.

Southgate har guidet England-teamet sitt med god teknologi gjennom hele Euro 2020, og viser frem sin rikdom til hans disposisjon.

I Roma debuterte han for Jadon Sancho, 21, som nylig gikk med på å flytte for £ 73 millioner til Manchester United fra Borussia Dortmund.

Sancho kom helt inn, og viste stor tillit og fremtredende påminnelse om hva han kan tilby i tide.

som er michael vick gift med

England viser karakterens styrke (Kilde: Indonesia News)

Mount of Chelsea har også hentet England-laget tilbake, med to skapere dannet som Aston Villa-kaptein Jack Grealish og Phil Foden fra Manchester City igjen på benken.

Henderson, en erfaren Liverpool-kaptein, gjorde inntrykk da også Marcus Rashford ble introdusert for benken.

Til tross for en mislykket seier var det et bevis på at Southgate-laget i England har den slags kvalitet. Og dybde som vil gi dem tillit til at de endelig kan fullføre de 55 årene som venter på suksess.