Nba

Spillets høydepunkter: 76ers beseirer Wizards uten Embiid

Hvilken Film Å Se?

76ers møtte Washington Wizards for kamp 5 etter å ha tapt i kamp 4 122-114 etter Joel Embiid's skade i første kvartal.

Å komme inn i banen uten deres stjernesenter, så 76ers ut til å stenge serien med seier over Wizards onsdag kveld.

Med tre startende Seth Curry, Tobias Harris og Ben Simmons som trappet opp i Embiids fravær, beseiret 76ers Wizards 129-112.

Seth Curry fikk sluttspillkarrierehøye poeng mens Simmons droppet en trippel-dobbel.

76ers deltok nå i semifinalen i Eastern Conference og møter Atlanta Hawks.

På den annen side ledet Bradley Beal målscorerne og droppet 32 ​​poeng til tross for tapet.

Begge utlignet kampen i første kvartal.

Russell Westbrook startet kvartalet med en hopper og Simmons svarte tilbake med en layup.

Bradley Beal droppet en layup i neste besittelse.

Seth Currys misspasning til Simmons førte til en annen bøtte for Wizards med Rui Hachimura som droppet en layup.

Deretter var de 8-4 med 10 minutter igjen i kvartalet da Curry droppet en langhopper for to poeng.

Russell Westbrook droppet en genser og Beal la til en annen genser etterpå.

Matisse Thybulle avviste Gaffords pasning til Westbrook.

Og Tobias Harris-lobb til Simmons førte til en bøtte for 76ers i overgang.

Deretter slo Curry ned en trepeker som førte til et 5-0 løp og kuttet ledelsen til et poeng.

De var 14-13 med 7 minutter igjen i første kvartal da Beal droppet en omvendt oppstilling.

Harris svarte tilbake med et hoppskudd over Hachimura.

Thybulle droppet en dunk på Simmons pasning og kuttet Wizards ledelse til ett poeng.

Wizards løp raskt et 6-0 løp etter at Gafford droppet et hoppskudd og Ish Smith kom opp med en layup.

Wizards var med syv poengs ledelse da klokken viste 2:49 igjen i kvartalet.

Dwight Howard blokkerte deretter Beal og Furkan Korkmaz banket en topeker neste.

De var 29-25 med under ett minutt igjen å spille da Maxey’s gikk til Howard for en dunk.

Kampen stod 29-29 i første kvartal.

76ers tok ledelsen i andre kvartal.

Robin Lopez startet kvartalet med en bøtte på George Hills pasning etter over et minutt ut i kvartalet.

De var 34-31 med 9:42 igjen i kvartalet da Korkmaz droppet en bøtte på Maxey's pasning.

Hachimura svarte tilbake og slo ned en genser. Maxey slapp deretter en genser.

Wizards fortsatt med tre poeng ledelse da Maxey droppet en layup neste.

jimmy walker kone og dustin johnson

Beal droppet raskt en layup i den andre enden.

Westbrook mistet ballen og Maxey kjørte rett til felgen og slo ned en layup.

Gafford droppet en layup på Westbrooks pasning og Raul Neto slapp en trepeker i neste besittelse.

Curry svarte tilbake og slo ned en lang trepeker. Hachimura slapp deretter en trepeker i den andre enden.

Harris slapp en hopper og Neto svarte med et hoppskudd.

Senere stjal Simmons ballen fra Hachimura.

De var 51-49 med under tre minutter igjen å spille i kvartalet da Beal slo ned en hopper.

Harris svarte tilbake med en layup, og Westbrook kom med en genser neste.

Simmons slo ned en flyter som kuttet ledelsen til to poeng med 1:30 igjen i kvartalet.

76ers tok et poeng førende etter at Harris slo ned en trepeker.

Men Wizards var i ledelsen tilbake med 9,5 sekunder igjen.

Danny Green droppet deretter en trepeker og 76ers avsluttet kvartalet 65-63 med to poeng ledelse.

76ers dominerte Wizards i tredje kvartal.

Westbrooks startet tredje kvartal og slo ned en trepeker etter over et minutt ut i kampen.

Curry kjørte deretter til felgen og slo ned en genser.

Westbrook kom så opp med et hoppskudd, og Curry slo deretter ned en tre-peker tilbake.

Beal droppet et krokskudd på egen bane, og utlignet kampen på 70-70 med 9:16 igjen i kvartalet.

76ers tok to-poengs ledelse igjen, men Beal slo ned en trepeker og tok ledelsen tilbake.

De var 73-77 med 7:18 igjen i kvartalet da Westbrook slo ned en trepeker og kuttet ledelsen til ett poeng.

Harris svarte tilbake med en trepeker på Currys pass. Han avviste også Beals pasning til Hachimura og sendte til Simmons.

Simmons gjorde da en overtredelse sammen med en opplegg. Thybulle la til en ny bøtte og banket ned en trepeker

Lopez droppet et krokskudd og kuttet 76ers ledelse til to poeng.

De var 95-87 med 76ers ’i ledelsen da klokken viste 1:57 igjen.

Dwight Howard blokkerte Lopez i felgen. Deretter kjørte Simmons til felgen og droppet en layup.

George Hill-lobb for Howard ga en ny bøtte til 76ers.

Smith slo ned en trepeker med 28,9 sekunder igjen av kvartalet.

Korkmaz droppet en trepeker i den andre enden.

Kvartalet endte 94-103 med 76ers som tok ledelsen.

76ers fortsatte å dominere i fjerde kvartal.

Howard startet kvartalet med en blokk på Smith. Og Korkmaz slo ned en trepeker neste.

Maxey droppet en layup som førte til et 5-0 løp. Beal droppet en fargestrømmer.

Deretter var de 97-110 med under ni minutter igjen i kampen da Hachimura slo ned et hoppskudd.

Tobias Harris gikk til Simmons for en bøtte og Curry la til en bøtte i neste besittelse.

Simmons droppet en tohånds dunk og 76ers tok 19-poengs ledelse.

Harris kom opp med en flyter som førte til et 12-2 løp og 76ers tok 21 poengs ledelse med 4:13 igjen i kvartalet.

Hachimura droppet en genser. Og Harris slo ned en lang genser i den andre enden.

Hachimura kom opp med en annen hopper og Maxey svarte tilbake med et krokslag.

Til slutt endte kampen 112-129, og 76ers gikk videre til Eastern Conference Semifinals.

De møter nå Atlanta Hawks på søndag som beseiret Knicks og tok en 4-1 ledelse.

Curry, Simmons og Harris kombinerte for seieren.

76ers kom inn i banen uten Joel Embiid. Det som kunne ha vært et vanskelig spill for 76ers uten deres stjernesenter, viste seg godt med tre startende Curry, Simmons og Harris som trappet opp i spillet.

Vi vet at vi har fått nok uten Joel der ute til å vinne noen kamper, sa Seth Curry. Vi har ikke noe valg - vi må ha den tilliten og tro. Vi har mange selvsikre gutter. Joel har vært enorm for oss hele året. Det er bare riktig for oss å gi ham så mye tid som han trenger for å komme tilbake og hjelpe oss med å vinne alt.

Seth Curry ledet 76ers, og droppet sine karrierehøye poeng.

Han scoret 30 poeng og 2 assists i 31 minutter og var 10 av 17 fra et feltmål.

Etterfulgt av Tobias Harris, som falt 28 poeng, 9 returer og 6 assists.

Det var en mulighet for laget å binde seg. Det var oss som bare hakket det opp og snakket, sa Tobias Harris. Vi lot det spillet gå og sa bare: 'Hei, vi kommer til å vinne det neste og holde det rullende.'

Mens Ben Simmons tok sin tredje playoff triple-double, scoret 19 poeng, 10 returer og 11 assist.

Vi har brikkene og verktøyene til å gjøre det, sa Ben Simmons , som hadde 19 poeng, 10 returer og 11 assist i seieren. Vi har vært i denne situasjonen før i løpet av sesongen. Vi vet hva vi må gjøre.

Foruten dem scoret de andre tre 76ers-spillerne i dobbeltsifre som alle kom fra benken.

På den annen side ledet Tyrese Maxey 76ers-benken og scoret 13 poeng, 6 returer og 2 assist.

Etterfulgt av Dwight Howard som scoret 13 poeng, 8 returer og 2 assist. Mens Furkan Korkmaz falt 10 poeng.

Bradley Beal ledet Wizards.

The Wizards startet spillet sterkt og tok ledelsen i starten av første kvartal, men klarte ikke å følge opp fremdriften.

Til tross for tapet hadde Wizards store støtende spill.

Bradley Beal ledet Wizards, scoret 32 ​​poeng sammen med 7 returer og 5 assists.

Etterfulgt av Russell Westbrook, som falt 24 poeng og 10 assists double-double sammen med 9 returer.

Mens Rui Hachimura falt 21 poeng, 6 returer og 2 assist.