Hvilken Film Å Se?

Tyskland har vist hvorfor de er laget man skal frykte.

I sin andre kamp i gruppespillet dominerte de forsvarende mestere Portugal.

De var et mål nede og har fått et fantastisk comeback.

To mål, som er registrert som egne mål, viste seg å være ganske viktige for håp om comeback.

hvilken etnisitet er phillip lindsay?

Tyskland startet kampen ganske sterkt og mente at Gosens ga dem ledelsen, men målet ble ansett som offside mot Serge Gnabry.

Cristiano Ronaldo sjokkerte Joachim Lows side med en kontringsåpner.

Tyskland har håp om å kvalifisere seg

Tyskerne startet kampen med fullstendig dominans og var håpefulle for å ta ledelsen da Gosens scoret, men dessverre ble målet ansett som offside.

Ruben Dias og Raphael Guerreiro selvmål ga Tyskland to mål ledelse og ungdommer Kai Havertz og Gosens doblet resultatlinjen.

Kai Havertz scorer tredje mål for Tyskland for å gi dem 3-1-fordel

De slo komfortabelt dominert Portugal og endte med 4-2-seier.

Med denne seieren er Tyskland nå nummer to i sin gruppe på grunn av sin bedre målforskjell. De er imidlertid bundet med Portugal på tre poeng.

Hvis de vinner mot Ungarn og Frankrike slår Portugal, kvalifiserer både Frankrike og Tyskland seg til åttendedelsfinalen.

Men hvis Portugal og Ungarn vinner, kvalifiserer Frankrike og Portugal seg til tross for at Ungarn er bundet på fire poeng med Frankrike.

Det er et annet scenario at hvis Tyskland vinner, men Frankrike taper, vil både Tyskland og Portugal gå videre til neste runde.

Så det er fortsatt håp for Joachim Low ’S side for å kvalifisere seg til 16. omgang. Alt de trenger å gjøre er å slå Ungarn og håpe at enten Frankrike eller Portugal taper.

Forsvarende Champions Crumble

Portugal er den nåværende europamesteren. De vant denne konkurransen tilbake i 2016 og ønsker å gjøre det mot hverandre.

De åpnet sin konto med en 3-0 seier mot Ungarn i åpningskampen til gruppe F.

Imidlertid når de møter Tyskland, opptrer de ikke til sitt maksimale nivå, noe som ble vist i denne kampen.

hva college gikk terry bradshaw på

Portugal startet bra og følte seg lettet etter at Robin Gosens mål ble dømt offside.

Cristiano Ronaldo scoret fra et kontring og ga sin side ledelsen.

Manuel Neuer ser på at Cristiano Ronaldo gir Portugal ledelsen

Men to selvmål fra Ruben Dias og Raphael Guerreiro ga tyskerne halvtidsledelse.

Viktige spillere som Bruno Fernandes , João Moutinho Til og med Ronaldo var helt ut av synkronisering i denne kampen i forhold til den mot Ungarn.

De var ikke i stand til å finne de rette pasningene eller til og med skytestøvlene. På totalt 90+ minutter klarte den portugisiske siden bare to skudd på mål.

Når man ser på kvaliteten på spillerne de har, er denne statistikken helt uakseptabel.

Helt fra starten av andre omgang presset tyskerne enda mer og begynte å dominere spillet.

Kai Havertz tredoblet poengsummen og Robin Gosens gjorde det til fire.

Robin Gosens header ballen i nettet for å gi Tyskland 4-1 ledelse

Tyskland har nå en 4-1 fordel og ønsket å score enda mer.

Bruno Fernandes var helt usynlig hele spillet. Folk sier at han ikke opptrer mot topplag, og dette spillet viser det.

Diogo Jotas 67-minutters tap-in ga noe håp for portugiserne, men de klarte ikke engang å smuldre det tyske forsvaret litt.

Diogo Jota banker ballen i nettet for å få ned underskuddet til 4-2

Portugal har smuldret inn i en av de største kampene i turneringen. Hvis de ikke får grepet mot Frankrike, så er det farvel-tittelen.

Hva er neste for lagene?

Gruppe F er dødsgruppen. Tre av verdens beste land kjemper om å kvalifisere seg til åttendedelsfinalen.

Frankrike leder for øyeblikket gruppen med fire poeng, mens Tyskland og Portugal ligger i andre og tredje med henholdsvis tre poeng.

Ungarn er underdogs fjerde med ett poeng.

Hvert lag i denne gruppen har like sjanser til å kvalifisere seg til åttendedelsfinalen.

Noen av de andre gruppene har allerede avgjort vinnerne før den siste kampdagen, men denne gruppen vil avgjøre vinnerne og taperne etter den siste kampen.

Tyskland vil gå mot hverandre mot Ungarn.

Frankrike vil møte sine endelige motstandere i Portugal i 2016 i nok en kamp med tungvektene.

Hvem kommer på toppen? Vi må vente til slutten av den tredje kampen for å finne ut.

Historien gjentar seg

Det aller første møtet mellom Portugal og Tyskland skjedde 27. februar 1936.

Det var en internasjonal vennskap som Tyskland vant med en 3-1 poengsum.

Gjennom årene har de møttes til sammen 18 kamper, og hvor tyskerne har kommet på topp ti ganger.

Den portugisiske siden har slått Die Mannschaft tre ganger og har hatt en dødgang fem ganger.

Deres siste møte fant sted på verdensmesterskapet i 2014, der Portugal tapte 4-0.

Siden 2006 har Portugal aldri slått Tyskland og er for tiden i en tapsrekke på fire kamper.

Til tross for at de hadde en svak start, vil tyskerne se på å fortsette dominansen på den internasjonale scenen mot portugiserne.

Portugal er foreløpig ubeseiret med tre seire og to uavgjorte i alle konkurranser.

I mellomtiden er Tyskland i en blanding med to tap, to seire og uavgjort.

Tyskland fortsetter nå dominansen mot Portugal og er 5 kamper ubeseiret.