Nba

Hawks dominerer Bucks uten Trae Young

Hvilken Film Å Se?

Milwaukee Bucks og Atlanta Hawks møtte hverandre for kamp 4 tirsdag kveld i Atlanta.

Tar en 2-1 seriens ledelse over Hawks, planla Bucks å ta en ny seier og var fanfavoritter til å vinne med Trae Young utelukket for Hawks.

rodney harrison et fotballiv på nettet

Hawks hadde imidlertid andre planer. De var forberedt på å fylle ut tomrommet på grunn av Youngs fravær.

Hawks tok en tidlig ledelse over Bucks og dominerte dem gjennom hele spillet før de beseiret dem på slutten.

På den annen side fulgte Bucks Hawks tidlig og situasjonen ble enda verre etter tidligere MVP Giannis Antetokounmpos skade i tredje kvartal.

Hawks 10-poengs ledelse over Bucks på skadetidspunktet utvidet til 20 poeng etter skaden.

Til slutt beseiret Hawks Bucks 110-88 og utlignet serien til 2-2.

Hawks startet sterkt og tok ledelsen i første kvartal og så aldri tilbake fremover.

En sterk start fra Hawks i første kvartal.

Bogdan Bogdanovic startet første kvartal og slo ned en trepeker. Jrue Holiday svarte tilbake med en layup på den andre siden.

Kevin Huerter droppet en genser og Lou Williams la til en annen genser i neste besittelse.

John Collins's alley-oop til Clint Capela for en dunk la til en annen bøtte for Hawks.

Hawks gjorde et 10-2 løp i starten av spillet, noe som førte til 8-poengs ledelse.

P.J Tucker slo ned en trepeker og Lou Williams svarte tilbake med en trepeker.

Giannis Antetokounmpo fant Brook Lopez under kanten for en dunk, og Tucker la til en layup.

Khris Middleton kom opp med en fargespringer og Bucks kuttet ledelsen til fire poeng med 4:11 igjen i kvartalet.

Brook Lopez blokkerte Kris Dunn skjøt mot kanten.

Deretter slo Tucker ned en hjørnetrepeker, og Cam Reddish droppet en layup på den andre siden.

Bobby Portis slo ned en trepeker på Middletons pasning, og utlignet kampen 19-19 med litt over et minutt igjen.

Bryn Forbes slo ned en trepeker, og kampen var igjen uavgjort på 22-22.

Danilo Gallinari svarte høyreback og slo ned en trepeker.

Kvartalet endte 25-22 med at Hawks tok ledelsen.

Hawks tok ledelsen i andre kvartal.

Giannis droppet en layup og tegnet en felling i løpet av et minutt ut i kvartalet.

Bogdan Bogdanovic fant Onyeka Okongwu under kanten for en dunk. Okongwu gjorde en felling og slo ned en layup i neste ball.

Holiday slo ned en trepeker på den andre siden. Huerter svarte tilbake og banket opplegg.

Bogdanovic droppet en trepeker og Hawks gjorde 11 poengs ledelse omtrent halvveis i kvartalet.

Middletons smug til Giannis for en dunk, og kuttet ledelsen til 9 poeng.

Han la til en fadeaway-genser i neste besittelse.

Lou Williams svarte tilbake med en fadeaway-genser på den andre siden, og deretter la Huerter til en genser.

Lou Williams leder Hawks

Lou Williams Leads Hawks (kilde: blekerrapport )

Capela droppet hopperen på Bogdanovics pasning og Hawks tok 13-poengs ledelse.

Kvartalet endte 51-38 med Hawks som tok 13 poengs ledelse.

Hawks knuste Bucks i tredje kvartal etter Giannis 'skade.

Bogdanovic startet kvartalet, banket ned en trepeker og Holiday svarte med en gang og slo ned en trepeker.

Giannis blokkerte Clint Capela ved felgen og kom opp med en bøtte og droppet en dunk i den andre enden.

Brook Lopez slo ned en trepeker på den neste Bucks-eiendommen.

Huerter slo ned en fargespringer og Williams svarte tilbake med en trepeker. Giannis droppet en fargespringer.

Deretter dro Capela en layup, og Giannis ble skadet mens han blokkerte Capela.

Giannis satte kursen mot skapet med sin bror Thanasis Antetokounmpos hjelp.

Giannis hjalp av broren etter skade

Giannis hjulpet av broren etter skade (kilde: Yahoo.com )

Og på slutten av kvartalet kunngjorde Bucks Giannis utelukket for spillet.

Hawks var på 62-52-ledelse på skadetidspunktet.

Deretter kjørte Jrue Holiday rett til felgen og droppet en genser.

Bogdanovic slo ned en trepeker og Hawks tok 15 poengs ledelse med under fem minutter igjen av kvartalet.

Huerter la til en hopper i neste Hawks-besittelse.

Bogdanovic slo ned nok en trepeker og Hawks gjorde et 15-0 løp.

Gallinari droppet en layup og Hawks tok ledelsen med 22 poeng med under to minutter igjen av kvartalet.

Middleton slapp en hopper og Reddish svarte tilbake med en trepeker.

Derfor endte kvartalet 87-62 med Hawks som tok 25 poengs ledelse.

Hawks dominerte Bucks for å vinne spillet.

Jrue Holiday kom opp med en fadeaway-genser og Lopez la til en annen genser i neste besittelse.

Bryn Forbes slo ned en trepeker og Bucks kuttet ledelsen til 16 poeng tre minutter ut i kvartalet.

Bogdanovic kjørte til felgen og droppet en omvendt oppstilling og Huerter gjorde et krokslag.

Deretter kom Capela med et hoppskudd bak bakplaten med Lopez som forsvarte ham halvveis inn i kvartalet.

Pat Connaughton gjorde et foul, droppet en enhåndsgenser og Collins svarte tilbake med en genser.

Reddish kom opp med en bøtte bak trepunktslinjen.

Huerter slo ned en trepeker og Hawks tok 24 poengs ledelse.

Skylar Mays slapp en layup og en genser i neste besittelse.

Som et resultat tok Hawks 25 poengs ledelse på under ett minutt igjen av kampen.

Kvartalet endte 110-88 og Hawks tok 22 poeng ledelse over Bucks, og bundet serien 2-2.

Hawks-spillerne trappet opp.

Til tross for at Trae Young utelukket i spill 4 på grunn av et beinmermer etter å ha vridd ankelen i spill 3, dominerte Hawks Bucks gjennom hele spillet.

Alt dette skjedde med andre Hawks-spillere som trappet opp i stedet for Trae Young.

Starter fra Lou Williams, som erstattet ham i startoppstillingen for spillet.

Williams ledet Hawks og scoret 21 poeng, 5 returer og 8 assist.

Etter Williams scoret Bogdan Bogdanovic 20 poeng med 3 returer og 5 assist.

Han satte også opp en karrierehøyde 6 trær og 4 stjeler.

Kevin Huerter droppet 15 poeng, 6 returer og 7 assist. På samme måte bidro Clint Capela med 15 poeng og 7 returer.

hvor bor sidney crosby i pittsburgh

På den annen side ledet Cam Reddish Hawks-benken og scoret 12 poeng, 5 returer og 2 assist.

Mens Danilo Gallinari falt 10 poeng og 2 returer.

På den andre siden ledet Jrue Holiday alle målscorere for Milwaukee med 19 poeng, 5 returer og 9 assist.

Khris Middleton droppet 16 poeng, 8 returer og 5 assists.

Giannis Antetokounmpo kom opp med 14 poeng, 8 returer og 3 assists til tross for at han forlot tidlig i tredje kvartal med en skade.

Med serien helt bundet til 2-2 møter Bucks og Hawks hverandre igjen på torsdag for kamp 5 på Milwaukee.