Nba

James Harden og Blake Griffin ut for Brooklyn Nets mot Utah Jazz og Utah tok lett seier.

Hvilken Film Å Se?

Brooklyn Nets stjernevakt James Harden og spiss Blake Griffin spiller ikke for Brooklyn Nets mot Utah Jazz i kveld.

På den ene siden er James Harden ute på grunn av ømhet i nakken

Og på den annen side Blake Griffin er ute på grunn av skadestyring for venstre kne.

hvor mye tjener Troy Aikman

Brooklyn Nets var allerede uten stjernespiller Kevin Durant på grunn av en hamstring siden 13. februar.

Og en annen stjernespiller Kyrie Irving er ute av personlige årsaker og sannsynligvis savner et nytt spill etter i kveld.

James Harden bar laget sitt uten Kevin Durant og Kyrie Irving i noen tid og spilte på MVP-nivå.

Også uten Blake Griffin, som debuterte i Brooklyn mandag mot Portland Trail Blazers.

Blake Griffin og James Harden spilte begge i kampen mot Portland Trail Blazers der de vant med fire poeng.

James Harden og Blake Griffin ut mot Utah Jazz

James Harden og Blake Griffin kjemper mot Utah Jazz (kilde: nba.com )

I spillet gjorde James 25 poeng, 17 assists og 7 returer på 40 minutter.

Tilsvarende gjorde Griffin 8 poeng, 5 returer og 2 stjeler som kom fra benken på 19 minutter.

Harden sa etter seieren mot Blazers at han nesten satt utenfor det spillet på grunn av en vond hals.

Han vil alltid være tilgjengelig for laget han spiller og føler seg stolt over å kunne gjøre det.

Det er bare den jeg er, det er bare slik jeg er bygget, sa Harden. Hvis denne tingen ble gjort i morgen, vet jeg at jeg ga alt jeg hadde.

Jeg vet at jeg ikke snarvei på noe tidspunkt. Det vil være over en dag, men jeg vet at jeg er i bakhodet og vet at jeg gjorde det. Jeg kan leve med det.

Denne sesongen leder Harden Nets med å score (25,4 ppg) og assists (11,5) mens han skyter 46,8% totalt og 36,2% på 3-peker.

hvor mye er Rickie Fowler verdt

Uten ham hadde Brooklyn sannsynligvis vanskelig for å slå Utah Jazz.

Utah Jazz har NBAs beste rekord med 31-11 i Western Conference og er i første omgang.

I mellomtiden er Nets på andreplass i Eastern Conference.

Brooklyn tapte uten James

The Nets mistet rytmen uten at James spilte. Startoppstillingen for Nets var Jeff Green, Joe Harris, Bruce Brown Jr., Timothe Luwawu-Cabarrot og Tyler Johnson.

Dessuten, James, Kevin og Blake, var nettene også uten Spencer Dinwiddie og Landry Shamet.

Spencer Dinwiddie var ute på grunn av en delvis revet ACL i høyre kne, og Shamet på grunn av en høyre ankelforstuvning.

Fordi de fleste stjernespillerne var ute, hadde Brooklyn det vanskelig under kampen mot Utah Jazz.

De klarte ikke å ta ledelsen på et kvartal som til slutt tapte for Jazz 118-88.

De fleste poengene som ble gjort av en spiller for Nets var 23 poeng, og det ble gjort av Alize Johnson kom fra benken og spilte 33 minutter.

Alize debuterte for Nets i kampen og gjorde sin første double-double som Net-spiller. Han har en 10-dagers kontrakt med Nets.

Alize Johnson dobbeltklikket først som Net-spiller.

Alize Johnsons første double-double som Net-spiller. (Kilde: netsdaily.com )

Han falt 23 poeng, 15 returer og 3 assists i 33 minutter. Kunne imidlertid ikke slå Jazz.

Jazz dominerte de korthåndede nettene gjennom hele spillet. Jazz lagde skuffen først i spillet og så siden aldri tilbake.

De tok ledelsen gjennom hele fire-kvartalet og fikk en enkel seier over Nets. I sin seier over Nets Jazz Donovan Mitchell bidro med 27 poeng, 7 assists, 6 rebounds.

Donovan Mitchell spilte i 27 minutter for å få 27 poeng.

Tilsvarende falt Jazzs Rudy Gobert 8 poeng, 11 returer, 3 blokker som spilte 24 minutter, mens Mike Conley gjorde 8 poeng, 4 returer, 2 stjeler som spilte 25 minutter.

For nettene bortsett fra Alize Johnson , Reggie Perry droppet 12 poeng, 8 returer, 3 stjeler som spilte 28 minutter, Nets 'Chris Chiozza gjorde 10 poeng, 11 assists, 2 stjeler som spilte 28 minutter.

Utah Jazz komfortabel seier

Som forventet dominerte Jazz Nets gjennom hele spillet og fikk en enkel seier mot korthåndede Nets.

The Nets klarte ikke å spille bra og til slutt ga Jazz en seier. På grunn av hvilket Utah var i stand til å hvile sine startende i fjerde kvartal.

Jazz blåser ut Nets, som er uten James Harden, Kyrie Irving og Kevin Durant

Jazz blåser ut Nets, som er uten James Harden, Kyrie Irving og Kevin Durant (kilde: nydailynews.com )

På lovbrudd gikk Jazz inn i natten først i NBA med 16,9 trepeker per kamp.

Og de slo ned 11 i første omgang i kampen og 23 totalt med Mitchell som traff fire av de 11 treene.

hvorfor forlot bill hemmer cnn

De tok 21 poengs ledelse i første kvartal og var oppe 63-38 til pause

Og Tony Jones fra The Athletic ga sitt inntrykk på det han så etter to kvarter av kampen.

Han sier, jeg tror den eneste tingen du kan ta ut av denne første omgangen er at dette kan være det mest komfortable jeg har sett Utah denne sesongen mot et eksklusivt bytteforsvar.

Det plaget Jazz i omtrent tre eiendeler i begynnelsen, og så gikk det til løpene.

Nå har Utah full ledelse i tre spill på Western Conference-feltet og søker etter sitt første nummer 1 i Western Conference-sluttspillet siden 1997-98.

Neste Jazz er opp mot Memphis Grizzles rygg mot rygg og Nets vil spille mot Detroit Pistons og Timberwolves.