Fotball

Leicester åpnet et firepunkts gap

Hvilken Film Å Se?

Leicester åpnet et firepunktsgap på fjerde plass i Premier League med seier over West Brom på King Power Stadium.

Tre mål i det 13. minutt av første omgang gjorde skade da spissen Jamie Vardy fikk det ene og hjalp det andre.

er devon toews relatert til Jonathan Toews

Timoteus kastanjer trente Vardy for å åpne spillet før han satte opp Kelechi Iheanacho etter Leicesters tredje baneslag.

Forsvarer Jonny Evans nikket i et omvendt hjørne for å gjøre det 2-0.

I et spill med mange sjanser til å score, Matthew Pereira av Castagne og Matheus Pereira fra West Brom slo også hardt i første omgang.

Leicesters seier er nå fire poeng etter Chelsea, som tar den siste plassen i Champions League med seks kamper igjen. De to lagene møtes i ligaen og FA Cup-finalen neste måned.

Jeg tenker ikke på andre lag. Vi må tenke selv. Vi kan bare kontrollere oss selv, sa Leicesters administrerende direktør Brendan Rodgers.

Dette laget taper noen ganger kamper, men de er veldig lojale og vil bli bedre. Hvis du har det, er det en drømmebillett. Det er alt du kan be om som trener.

West Brom er på randen til nedrykk, ettersom de er ni poeng unna sikkerhet og har en mye lavere målforskjell enn Burnley på 17. plass.

Manager Sam Allardyce sa at laget hans ikke kunne møte Leicester, som la til at de bare fulgte Manchester City i det spillet.

Du kan se hvorfor Leicester er i ligaen og hvorfor de er i FA Cup-finalen, la han til. Leicester er mye bedre enn Southampton og mye bedre enn Chelsea. De er som de beste guttene.

Den ubarmhjertige Leicester avslutter en uforglemmelig uke.

Etter å ha bestilt sin plass i FA Cup-finalen søndag, kunne ikke Leicester avslutte uken på en bedre måte.

De så ivrige etter å få føttene foran seg - registrerte West Broms forsvar utenfor med baller fra Youri Tielemans og kjørte løp fra Vardy og Castagne.

Iheanacho og James Maddison fikk begge sjanser de første 10 minuttene før Tielemans spilte på Castagne og satte den på tallerkenen for Vardy å treffe i midten.

Leicester City (Source The Top Flight)

Leicester City (Kilde: The Top Flight)

West Broms siste forsvarer Dara O’Shea fra Iheanacho, blokkerte Leicesters øyeblikk, men comebacket var midlertidig da Evans ristet på hodet 2-0 i løpet av tre minutter etter Vardys åpning.

Spissen Vardy ble leverandør da han hoppet forbi motstanderen og satte Iheanacho for tredje gang i Leicester.

er peyton bemanning og eli bemanning relatert

Målet kom etter at West Broms Pereira og Leicesters Castagne traff stolpen, og det kunne ha vært et annet mål for Iheanacho før pause, men han traff det mer enn seks meter ut.

Leicesters inkonsekvente angrep i første omgang forårsaket skade, og de fant fortsatt god plass i andre omgang - Iheanacho så O'Sheas skudd blokkert i feltet og et frispark satt av keeper Sam Johnstone, mens Vardys lange brikke seilte bredt.

Rodgers klarte også å kaste Maddison, Vardy og Wesley Fofana i mandagens kamp mot Crystal Palace.

Baggies ’‘ big escape ’er alt annet enn borte.

Frem og tilbake-seirene til Chelsea og Southampton har gitt West Brom et glimt av håp i deres ukes lange kamp for å sikre seg en plass i Sheffield United.

Team West Borm

Team West Borm (Kilde: Premier League)

Allardyce kalte den samme siden som slo Southampton, men forskjellen i ytelse var tydelig.

Leicester slo West Brom fra første minutt og klarte ikke å komme seg i første omgang, noe som kunne ha sett mange mål gå deres vei.

Pereiras hjørne smalt i tverrliggeren, Mbaye Diagne bommet fullstendig fra sjansen på kanten av sekstenmeteren, og Matt Phillips ’angrep gikk rett til keeper i noen få tilfeller på West Brom.

Innbytterne Semi Ajayi, Hal Robson-Kanu og Karlan Grant klarte ikke å påvirke andre omgang da Leicester var nær å vinne.

Det betyr at enhver sjanse for en stor pause for West Brom er over - de har 18 poeng å spille for, men har bare tatt 24 denne sesongen.

'Leicester har brutt forsvaret vårt' - sa de

Leicester-manager Brendan Rodgers på BBC Sport: I første omgang var jeg ikke lykkelig i det hele tatt. Vi kunne ha vært mer nøyaktige i vår bortgang. I andre omgang kontrollerte vi kampen.

Leicester-manager Brendan Rodgers (Source Foxes of Leicester)

Leicester-manager Brendan Rodgers (Kilde: Foxes of Leicester)

Alt i alt er jeg veldig fornøyd da det alltid har vært bra å vinne Premier League. Vi hadde det bra, men vi kunne bli mye bedre. Det vil alltid være en flott test. Vi må kontrollere oss selv og prestasjonene våre.

West Brom-manager Sam Allardyce i BT Sport: Leicester var veldig gode for oss, spesielt i første omgang. Vi har prøvd å se frem til de to, og en av hovedårsakene til de nylige resultatene var vår solidaritet. Leicester er trist. Vi kunne ikke takle dem.

Det var en god andre omgang. Men vi fikk ikke mye på den andre siden. Til slutt fortjente vi å bli slått. Du må fikse det grunnleggende, og disse basene har forlatt oss. Vi må vinne fem av de seks luktene [ved å holde oss i Premier League]. Vi skal gjøre vårt beste.