Baseball

Lengste MLB-spill noensinne

Hvilken Film Å Se?

Lengste MLB-spill noensinne! Det er ikke uvanlig at MLB-spill har ekstraomganger, og en god del kamper har blitt notert i spillets historie som det lengste MLB-spillet!

Spillet kan vare til 26. omgang og noen ganger enda mer. Vi ser sjelden en baseballkamp som varer utover 20-inning-merket, men få kamper i MLB-historien har krysset det ekstreme merket.

Kan du gjette den lengste kampen i den store ligaen etter omganger som har passert 20-omgangene?

Elleve lengste MLB-spill
Elleve lengste MLB-spill (Kilde: NPR)

Her har vi samlet en liste over de elleve lengste kampene i MLB-historien. Så vær så snill å bli med oss ​​for å finne svaret!

Nå uten videre, la oss dykke ned i listen vår.

Raskt Overblikk

Men før detaljene, ta en topp på den samlede rangeringen av listen først.

Kamp Innhopp
11. Los Angeles Dodgers VS. Montreal Expos 22
10. Minnesota Twins VS. Cleveland-indianere 22

Elleve lengste MLB-spill noensinne

Vi har utarbeidet listen vår med primærreferanse fra MLB.com .

11. Los Angeles Dodgers VS. Montreal Expos

For det første spillet på listen vår går vi tilbake til kampen mellom Los Angeles Dodgers og Montreal Expos 23. august 1989. Kampen varte i seks timer og 14 minutter, totalt 22 omganger.

Kampen fant sted på Montreals Olympiastadion. Den som tok seieren var imidlertid Dodgers, som beseiret Expos på deres hjemmestadion.

Los Angeles Dodgers feirer seier, 23. august 1989
Los Angeles Dodgers feirer seier, 23. august 1989 (Kilde: Mlbstatic.com)

Spillet er det nest lengste spillet med en poengløs start. Begge lagene klarte ikke å score før i 22. og siste omgang.

Rick Dempsey, Orel Hershiser og rookie John Wetteland var stjernespillerne til Dodgers på kampen.

hva college gikk Tony Dorsett på

Hershiser viste frem sin sterke pitching, stengte ute Expos for de første syv omgangene, og Wetteland pitchet for de seks siste.

Å opprettholde et høyt MLB-slaggjennomsnitt er ikke en lett oppgave. Men les her om de 15 beste MLB-slagerne med det beste slaggjennomsnittet!

10. Minnesota Twins VS. Cleveland-indianere

Det 10. lengste MLB-spillet fant sted mellom Minnesota Twins mot Cleveland Indians 31. august 1993. Kampen varte i seks timer og 17 minutter, og endte i 22. omgang.

Kampen fant sted på Metrodome, hjemmestadionet til Minnesota Twins. Tvillingene utnyttet hjemmestadion og vant kampen 5-4.

1993 Cleveand indiske lag
1993 Cleveland Indian Team (Kilde: Bonanza.com)

Indianernes Albert Belle og Jim Thome ga et forsprang til laget sitt med en 4-1 ledelse i den åttende omgangen. Imidlertid fikk tvillingene to tilbake i den åttende omgangen og utliknet kampen til 4.

Poengsummen gjensto i ytterligere 11 1/2 ekstraomganger. Deretter avsluttet Twins' Pedro Munoz kampen i bunnen av den 22. omgangen med et walk-off-hjemmeløp av Jason Grimsley.

9. Colorado Rockies VS. San Diego Padres

Colorado Rockies og San Diego Padres kom mot hverandre i en av de lengste kampene i den store ligaens historie. Spillet tok seks timer og 16 minutter på Petco Park 17. april 2008.

Kampen startet med pitchers fra Padres' Jake Peavy mot Colorados Jeff Francis. Peavy kastet åtte målløse omganger og slo ut 11 mot Francis, som ble sju målløse.

Colorado Rockies’ Yorvit Torrealba klemmer Kip Wells etter at Rockies slo San Diego Padres, 2008 (Kilde: Denverpost.com)

Inntil 14. omgang ble det ikke scoret noen løp; Colorados Brad Hawpe ga laget en 1-0 ledelse på øvre halvdel. Ledelsen ble likt av Padres Josh Bard RBI-singel i nedre halvdel.

Det var ytterligere syv poengløse omganger til den 22. da Troy Tulowitzki fra Colorado ledet laget til seieren på Padres' hjemmestadion.

8. Brooklyn Dodgers VS. Boston Bees

For vår åttende lengste MLB-kamp, ​​vender vi tilbake til 27. juni 1939, da Brooklyn Dodgers og Boston Bees møtte front mot hverandre. Begge lagene kjørte for å vinne kampen på 23 omganger, over fem timer og 15 minutter.

Kampen fant sted på Beehive i Allston, og da kampen sluttet, var klokken 20:12. Bees tok ledelsen med 2-0 i bunnen av andre omgang, takket være Hank Majeski og Eddie Miller.

Brooklyn Dodgers, 1939 (Kilde: Getty Images)

Dodgers Mel Almada bidro imidlertid til å få en tilbake i neste omgang på en løpsscorende groundout. Deretter ga Ernie Koys RBI-singel uavgjort i toppen av den åttende omgangen.

Solen begynte å gå ned, og biene så ut til å ha vunnet kampen i den 13. omgangen hvis det ikke var for at Dodgers gjorde comeback.

Kampen endte med uavgjort mellom de to lagene da platedommeren Babe Pinelli kalte kampen på grunn av mørket.

7. San Francisco Giants VS. New York Mets

En annen lengste MLB-kamp som ble avsluttet i 23 omganger var mellom San Francisco Giants mot New York Mets. Laget skapte historie 31. mai 1964 på Shea Stadium foran 57.037.

Begge lag er det eneste MLB-laget som spiller tre kamper med minst 23 omganger. Kampen er minneverdig ikke bare på grunn av sine 23 omganger, men også fordi det var den andre kampen i en dobbelheader.

Begge lag hadde allerede spilt ni omganger hvor Giants vant med 5-3. Deretter spilte de 23 omganger til, noe som gjorde det totale antallet omganger som ble spilt på dag 32.

Shea Stadium 1964, 57 037 Giants vs. Mets (Kilde: Barstool Sports)

Giants leder kampen med 6-1 i de 23 omgangene av kamp 2, takket være Willie Mays singel RBI. Mets' Joe Christopher hjalp imidlertid laget med å gjøre comeback og utlignet kampen.

San Francisco Giants vant til slutt kampen med 8-6. Gaylord Perry slo ti målløse omganger i lettelse med ni strikeouts for den ultimate seieren.

Siden 2021-sesongen ble avsluttet, har flere spillere satt nye imponerende rekorder. Derfor, vil du vite de beste MLB-rekordene for 2021? Klikk her for å finne ut!

6. Philadelphia Athletics VS. Boston-amerikanere

På nummer 6 har vi Philadelphia Athletics mot Boston Americans-kampen som ble spilt 1. september 1906. Kampen fant sted en lørdag ettermiddag på Huntington Avenue Grounds, Boston, foran et anslått publikum på 18 000.

Athletics var de første som slo til med et løpsscorende innfelt truffet av Harry Lord i toppen av tredje omgang. Dette ble returnert av Freddy Parent of Boston's på bunnen av den sjette.

Philadelphia friidrett' Jack Coombs
Philadelphia Athletics 'Jack Coombs (Kilde: Sabr.org)

To pitchers kom på topp i løpet av kampen. Friidrettens rookie Jack Coombs og Bostons Joe Harris pitchet hele kampen, og spesielt Coombs ga en strålende prestasjon.

Athletics brøt uavgjort med Boston i den 24. omgangen med hjelp av Oscee Schrecongost, Socks Seybold og Danny Murphy. Deretter vant Philadelphia Athletics kampen med en score på 4-1.

5. Detroit Tigers VS. Philadelphia friidrett

På nummer 5 har vi igjen Philadelphia Athletics som spiller den lengste MLB-kampen, hvor de møtte Detroit Tigers 21. juli 1945, i en 24-omganger-kamp som varte i fire timer og 48 minutter.

Spillet var AL-rekorden for det lengste spillet før White Sox, og Brewers-kampen overgikk den. Tigers and Athletics kom mot hverandre lørdag ettermiddag på Shibe Park i Philadelphia.

I løpet av kampen brukte begge lag bare to pitchers. Les Muller kom tilbake fra militærtjeneste i andre verdenskrig og spilte de første 19 2/3 omgangene for Tigers. Dizzy Trout ble kalt neste med to løpere på og to outs i den 20. omgangen.

Detroit Tigers VS. Philadelphia Athletics, 1906 (Kilde: Barstoolsports.com)

På den annen side var Russ Christopher startende pitcher for friidretten og spilte de første 13 omgangene. Og for de siste 11 omgangene fylte Joe Berry stillingen.

Kampen var uavgjort, da ingen av lagene kunne bryte uttellingen da kampen ble kalt ut på grunn av mørket.

4. Houston Astros VS. New York Mets

Den fjerde lengste MLB-kampen ble spilt 15. april 1968 mellom Houston Astros og New York Mets. Begge lag spilte 24 omganger i en tidsramme på seks timer og seks minutter på Astrodome.

Mets’ Tom Seaver og Astros’ Don Wilson var de første som kickstartet kampen. Det var Seavers andre MLB-sesong, og han kastet ti shutout-omganger med bare to treff. I mellomtiden gikk Wilson ni poengløse med bare fem treff.

Mets starter Tom Seave
Mets-starter Tom Seave (Kilde: Getty Images)

Kampen fortsatte da begge lag spilte for å overgå hverandre. Resultattavlen på tidspunktet for den 20. omgangen sto: 'Vi håper du nyter kveldens tredje kamp like mye som du likte de to første.'

Til slutt, i bunnen av den 24. omgangen, slo Astros’ Bob Aspromonte en rutinemessig bakkeball til kort, noe som avgjorde kampen. Kampen endte med en score på Houston Astros 1 med New York Mets 0.

3. St. Louis Cardinals VS. New York Mets

Vi er nede til de tre lengste kampene i MLB-historien. På nummer 3 har vi kampen fra 1974 mellom St. Louis Cardinals og New York Mets.

Kampen fant sted onsdag kveld 11. september på Shea Stadium. Mer enn 13 460 fans deltok, og spillet varte i syv timer og fire minutter. Da kampen sluttet, var klokken 03:13 om morgenen.

Bake McBride fra St. Louis Cardinals kommer inn med vinnerløpet
Bake McBride fra St. Louis Cardinals kommer inn med vinnerløpet (Kilde: Ap-bilde)

Mets' Jerry Koosman sørget for lagets 3-1-ledelse inn i den niende omgangen. Cardinals' Ken Reitz utliknet med to outs. Det var ikke før i 25. omgang at begge lag kunne score igjen.

Cardinals vant kampen med 4-3.

Det var utvilsomt et av de lengste MLB-spillene, og da spillet sluttet, var det bare anslått 1000 fansen ble igjen på tribunen.

2. Chicago White Sox VS. Milwaukee Brewers

På nummer 2 ser vi på kampen mellom Chicago White Sox mot Milwaukee Brewers 8. mai 1984. Kampen fant sted på Comiskey Park, med et oppmøte på 14 754 fans.

Spillet måtte gjennomføres over to dager, som tok åtte timer og seks minutter. Etter de første 17 omgangene ble kampen avbrutt klokken 01.00, og stillingen var 3-3 mellom laget.

Chicago White Sox feirer seier (Kilde: Barstoolsports.com)

På toppen av den niende omgangen hadde Brewers overtaket og så ut som de ville vinne kampen. White Soxs Julio Cruz og Rudy Law bidro imidlertid til å utligne resultatet mot deres rival.

Ingen lag kunne score før neste dag, og Brewers var igjen i stand til å ta ledelsen i den 21. omgangen da kampen ble gjenopptatt. Mirakuløst nok var White Sox i stand til å time kampen i bunnen og vinne med 7-6.

1. Brooklyn Robins VS. Boston Braves

Nå går den lengste kampen i MLB-historien til kampen mellom Brooklyn Robins og Boston Braves. For dette spillet skal vi tilbake til 1. mai 1920. 6 omganger ble spilt før kampen ble kalt på grunn av mørket.

Spillet kunne ha gått lenger enn det hadde det ikke vært for solen som gikk ned og mørket.

Kampen ble holdt på Braves Field og endte uavgjort på 1; det tok tre timer og 50 minutter før kampen var over.

Ivy Olson fra Brooklyn Robins var leadoff-mannen som ledet en RBI-singel over shortstop Rabbit Maranville i den femte. Deretter gjorde Braves’ Tony Boeckel et utlignende løp med en singel til sentrum i bunnen av den sjette.

Brooklyn Robins' Cadore Leon
Brooklyn Robins Cadore Leon (Kilde: Sabr.org)

Det ble ikke gjort flere scoringer før kampen måtte avlyses på grunn av mørket. Det var en utrolig kamp og ville aldri vært mulig i store ligakamper i dag.

Dette spillet er minneverdig for de ekstraordinære 26 omgangene og pitchernes rolle i spillet. Startende pitcher Leon Cadore fra Robins og Braves' Joe Oeschger pitchede hele kampen på 26 omganger.

Konklusjon

I baseball er et comeback alltid mulig, siden tiden aldri kan gå tom. Spillet kan fortsette, og som du kan se, har det lengste spillet i MLB-historien hatt 26 omganger, og nådde nesten 27. en.

Man kan imidlertid bare gjette hvor vanskelig det må ha vært for spillerne å spille seg gjennom utmattelsen i løpet av den lange omgangen. Det må også ha vært litt av en oppgave for fansen å se kampen i mer enn syv timer sittende på tribunen eller sofaen.

Fra og med 2019 har MLB gjort den gjennomsnittlige varigheten av baseballkampen til 3 timer, 5 minutter og 11 sekunder. Ligaen prøver ytterligere å få fart på spillet. Derfor er det kanskje ikke mulig å se et spill som går 20. omgang eller enda lenger.

Vi vet alle hvor kjent MLB er på det nordamerikanske kontinentet, men vet du hvordan det beste oppmøtet i MLB ser ut? Klikk her for å lese og finne ut!