Fotball

Southampton 3-2 Burnley: Southampton kjempet tilbake fra 2-0 for å slå Burnley.

Hvilken Film Å Se?

Southampton har kjempet fra en 2-0 for å vinne over Burnley og klarte å hevde seg tre viktige poeng i Premier League overlevelseskamp.

Begge lag kom inn i kampen med 33 poeng i utgangspunktet. Og Burnley tok ledelsen i første halvdel av kampen på St Mary’s Stadium.

Chris Wood løslatt den første straffen. De fikk et poeng etter at assistentdommeren rådet Andre Marriner til å sjekke monitoren på banen. Før du treffer Ben Mee ’Lang ball for Matej Vydra for å åpne det andre vakre målet.

Southampton hadde imidlertid ønsket velkommen tilbake Danny Ings og Theo Walcott tilbake etter å ha kommet seg etter skade. Slo rett mot midtbanespilleren Stuart Armstrong som feide ballen etter Ings 'ordentlige opprydding.

Den tidligere Burnley-spissen avkjølte sitt tiende mål for sesongen for å utligne like før pause. Han scoret et mål for sitt tidligere lag i tredje kamp på rad.

Og selv om Nickleys pave fra Burnley tjente gode penger etter pause. The Saints hoppet over England-keeperen da Nathan Redmond stemte på dem tidligere.

Vertene trenger deretter helter for å score mål for den tidligere engelske keeperen Fraser Forster, som nektet Wood to ganger senere. Før jeg bare vant for andre gang på 13 Premier League-kamper.

Det løftet Ralph Hasenhuttls menn til 13. plass på tabellen. Med 10 poeng unna et sted å returnere med åtte kamper igjen.

Ings viser også sin betydning for Southampton.

Southampton var topp i ligaen i november. Men årets sjokkerende formative form tvang Hasenhuttl til å innrømme i forkant av søndagens kamp. I spillet trengte begge lag en seier for å gi dem mer enn tre nedre divisjoner.

Han så West Brom øke håpet om å overleve med en fantastisk seier over Chelsea på lørdag. Samtidig fikk hans side sju poeng i 2021 før de møtte Burnley. Men de hellige viser den ånden som trengs for å unngå å bli dratt inn i omvendte bøker.

Ings tilbake fra skaden

Ings tilbake fra skaden (Kilde: Fantasy Football Scout)

Klubbens ledelse hadde truet ham før de gikk ned 2-0, med Redmond som tvang paven til å åpne ild. Men Vydras vakre volleyball så ut til å skremme dem.

Til tross for at han kom tilbake fra internasjonal plikt på grunn av et ungt leggproblem, har James Ward-Prowse klart å beholde ett minutts spillerekord i Premier League denne sesongen. Og den engelske midtbanespilleren matet Ings til å sette Armstrongs mål på kanten av sekstenmeteren.

Og etter mer press fra Southampton. Kyle Walker-Peters ’ball på bakken fikk løpe til Ings, og den engelske spissen fikk Mee til å betale. Begge to drev Burnley-senteret. Før du skjærer inne i James Tarkowski og plasserer ballen mellom påvenes ben.

Ward-Prowse trodde han hadde satt de hellige foran i andre omgang. Da streiken på 20 meter traff korset, men en serie skudd gikk av. Armstrongs avbøyde streik tvang positivt svar fra paven.

Paven avviste deretter Ings men Walcott. Everton-spissen som lånes, holdt seg til returen. Og han løftet ballen tilbake til Redmond for å åpne sitt tredje mål på to kamper. Scorer to FA Cup-mål seier over Bournemouth.

hvorfor forlot kristine leahy flokken

Hasenhuttl er trygg på at klubben kan godta forlengelse med Ings. Han går nå inn i det siste året av kontrakten sin i sommer.

28-åringen har vært en nøkkelfigur i sine tre sesonger med nissen. Men han trenger hjelp fra sine birolle, slik han fant i dag hvis de skal utfordre sølvtøyet og fullføre den øverste halvdelen.

De har en sjanse til å gjøre begge de neste ukene når de møter Leicester i FA Cup-semifinalen. Og gå tilbake til seks poeng på topp ti.