Fotball

Leicester Citys seier over Man United Plasser dem i semifinalen i FA-cupen

Hvilken Film Å Se?

Leicester i semifinalen i FA-cupen etter seiersresultatet 3-1 over Man United med Kelechi Iheanacho som scoret det siste tredje målet

Leicester spilte ekstremt bra mens Man United virket utenom det som manglet tidligere prestasjoner fra fortiden.

Det var den avgjørende kampen om hvem som skulle delta i semifinalen i FA-cupen. Begge lag er på topplassen i Premier League med United på andreplass og Leicester på tredjeplass.

Gårsdagens kamp på King Power Stadium bekreftet vinneren: Leicester City scoret tre mål over Uniteds ene mål og gikk inn i semifinalen i FA-cupen. De møter Southampton 17. april.

Kelechi Iheanacho spilte strålende og sikret to mål for Foxes: det ene målet i første omgang og det andre i andre omgang.

United spiss Mason Greenwood utlignet det for laget sitt. Deretter Youri Tielemans 'Mål i andre omgang førte Foxes fremover.

Det avgjørende øyeblikket kom da Iheanacho scoret det siste målet bare ti minutter før avslutning.

Kelechi Iheanacho scoret det første målet i FA-cupens kvartfinale mot Man United (Kilde: Sky Sports)

Leicester er nå i kamp for FA -cupen og United ser på Europa League Cup.

Leicester spilte et velfortjent seirende spill

Skadede og førsteklasses Foxes -spillere James Maddison , James Justin , Harvey Barnes , og Ricardo Pereira manglet, men to mektige styrker - Kelechi Iheanacho og Youri Tielemans - gjorde opp fraværet på søndagens kamp mot Red Devils.

Faktisk fikk United det verre enn de forventet. Dette er andre gang på 23 år at de tapte mot Leicester.

I det 24. minutt av åpningen fanget Iheanacho sjansen til å score sitt første mål.

Maguire sendte ballen til Fred fra baksiden; Brasilianeren gjorde imidlertid en forferdelig backpass med Iheanacho som trengte seg inn og sparket den i nettet. Henderson ble irritert igjen.

Over 18 FA Cup -opptredener er det nigerianernes 12. mål.

United ble opphisset og Paul pogba leverte et lavt kryss det Donn van de Beek storslått dummed.

Det aktiverte Mason Greenwood å gi laget sitt det andre målet i første omgang. Og utlignet poengsummen syv minutter før pause.

På 16 opptredener var det hans første mål.

Selv om Perez prøvde å øke poengsummen til Leicester før pause, skuddet gikk utenfor.

Spillet ble avsluttet med Iheanachos siste poengsum i andre omgang

Seks minutter etter pause gjorde Tielemans en imponerende scoring for Foxes.

Pasningene mellom belgieren og Iheanacho benyttet førstnevnte til å skyte et lavt spark 18 meter unna som jevnt fløy inn i nederste hjørne utenfor Hendersons rekkevidde.

Youri Tielemans scoret det andre målet for Foxes etter pause (Kilde: Sky Sports)

Vardy kunne ha gjort 3-1 der Iheanacho gjorde det mulig. Han klarte å passere Maguire, men skuddet hans gikk utenfor stolpen.

Slipset ble brutt gjennom og ga Solskjærs lag tankekamp. Etter Vardys forsøk gjorde Uniteds Boss endelig en endring med innbytte Bruno Fernandes , Luke Shaw , Edinson cavani , og Scott McTominay .

Beslutningen og tidspunktet hjalp imidlertid ikke og klarte ikke å gi de røde djevlene den innflytelsen de sårt trengte.

Uniteds spill var skuffende. Prestasjonene deres manglet energi, driv og fylt med feil.

Kaptein Maguire hadde også problemer med å holde tritt med Iheanacho og Vardy.

Og hans høyrisikopass til Fred hjalp heller ikke.

Etter 78 minutter ble det siste målet. Iheanacho headet et skudd med Marc Al Albrightons levering.

I dette spillet spilte Leicester-spissen med instinkt og driv, scoret naturlig og bygde sammenkoblinger.

Tielemans, derimot, ga en elegant forestilling med sitt skudd. Han konstruerte stykket sitt vakkert unnvikende Nemanja Matic og Fred.

Ole Gunnar Solskjær fortalte BBC Sport :

hvilken posisjon spiller andre iguodala

Vi hadde ikke gnisten i kveld - men det er forståelig. Dette laget har vært fantastisk de siste tre -fire månedene. Vi spilte hver tredje dag og hadde et flott løp. Det kom akkurat inn på oss - alle spill og reiser ...

Vi har Europa League og Premier League å konsentrere oss om - ja, vi skulle gjerne dratt til Wembley, men nå er fokuset på kampene vi har.

Vi har en god posisjon i ligaen, og vi ønsker å fortsette å forbedre oss. Selvfølgelig er Leicester like bak oss, så det blir ikke lett, men vi vil fortsette og komme så langt som mulig i Europa også.